AKVA group
English Spanish 
Your Aquaculture Technology and Service Partner
English Spanish 

Ny flåte til Måsøval Fiskeoppdrett

AKVA group skal levere en ny AM 320 Classic-flåte med 320 tonns lagerkapasitet og åtte fôringslinjer til Måsøval Fiskeoppdrett. Flåten skal settes i drift på en ny lokalitet ved Sistranda.
16.02.2018
masaelvMåsøval Fiskeoppdrett er en familieeid bedrift på Frøya i Sør-Trøndelag. Selskapet har ni konsesjoner og drift på sju lokaliteter for matfiskproduksjon av laks. I høst skal en ny lokalitet ved Sistranda på Frøya settes i drift. I den forbindelse har selskapet bestilt en ny fôrflåte fra AKVA group som skal leveres i september.

Akva Master 320 Classic er en moderne fôrflåteflåte som er optimalisert for effektiv drift. Den har en kalkulert styrke på 3,5 signifikant bølgehøyde, metallisert skrog og romslig, lydisolert motorrom. Fôringskapasiteten blir skreddersydd kundens behov og Målsøval har bestilt 320 tonn lagerkapasitet og åtte fôringslinjer.  


Akva Master 320 Classic.

– Det var gutta på merdkanten som ønsket en flåte fra AKVA group, så da ble det slik. Det er de som skal bruke den, så deres mening betyr mye, sier teknisk sjef i Måsøval Fiskeoppdrett, John Terje Antonsen.

Selskapet har fra tidligere flere fôringsanlegg fra AKVA group – både i settefiskanlegg og på andre fôrflåter.

– Fôringsanleggene fungerer godt og er enkle å bruke. Dette, i kombinasjon med gode muligheter til å skreddersy flåten til våre behov, var avgjørende, sier Antonsen. 

Teamet hos Måsøval har selv vært med på å designe ensilasjesystemet om bord. Flåten, som blir den åttende fôrflåten Måsøval Fiskeoppdrett tar i bruk, er også spesialdesignet for fjernstyring med bruk av styringsverktøyet AKVAconnect.

Hjem
/
Arkiv
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?