AKVA group
English Spanish 
Your Aquaculture Technology and Service Partner
English Spanish 

Ledelse

hallvard muri
Hallvard Muri
Chief Executive Officer

Hallvard Muri (f. 1960) begynte som CEO i november 2016. Før han startet i AKVA group ledet han Aker BioMarine AS. Hans tidligere arbeidserfaring omfatter også flere topplederstillinger i selskaper i Aker-gruppen. Alt i alt har han mer enn 25 års lederfaring fra en rekke ulike bransjer, inkludert fiskeri- og akvakulturrelatert sektor. Muri er siviløkonom fra BI/Norwegian Business School. Han er norsk statsborger og bosatt i Asker, Norge. 
 
snm1
Simon Nyquist Martinsen
Chief Financial Officer

Simon Nyquist Martinsen (f. 1969) begynte som CFO i februar 2017. Før han ble en del av AKVA group var han CFO for Constructor Croup, en pan-europeisk leverandør av lagringsløsninger. Han har omfattende erfaring både som finansiell leder og driftsleder. Han har også vært CEO i Constructor Group og hatt flere stillinger i Aker gruppen - blant annet i Norwegian Seafoods ASA. Han tilbrakte de første årene av sin karriere hos KPMG. Martinsen har mastergrad i regnskap og revisjon fra NHH og er statsautorisert revisor. Han er norsk statsborger og bor i Bærum, Norge. 
akva feb12 169
Per Andreas Hjetland
Chief Operations Officer Nordic

Per Andreas Hjetland (f. 1961) har vært ansatt i AKVA group siden 2008, hvor han har hatt stillingen COO siden september 2010. Før han begynte i AKVA group har Hjetland hatt flere ledende stillinger i internasjonale selskap. Han har efaring innen både industriell teknologi, forretningsvirksomhet, salg og markedsføring. Hjetland er utdannet ved Stavanger Tekniske Fagskole. Han er norsk statsborger og bosatt på Høle, Norge. 
 
Svein Jørgen Fuglesang
Senior Vice President Supply Chain & Manufacturing

Svein Jørgen Fuglesang (f. 1969) har jobbet som Senior Vice President Supply Chain & Manufacturing i AKVA group siden juli 2017. Han har tidligere vært ansvarlig for global produksjon i Aker Solutions Subsea. Fuglesang har omfattende erfaring som operasjonell leder i ulike forsyningskjeder og produksjonsmiljø. Gjennom sin karriere har han jobbet med en rekke ulike bransjer, fra kjemisk prosessering, legemidler, matvarer, lederstøtte, logistikk og olje og gass. Fuglesang har mastergrad i kjemiteknikk med prosess bioteknologi fra universitetet i Strathclyde, Skottland. Han er norsk statsborger og bosatt i Oslo, Norge. 
 
akva feb12 121
Trond Severinsen
Senior Vice President Technology & Development

Trond Severinsen (f. 1964) begynte i AKVA group i 1993 som leder for selskapets virksomhet i Canada. Etter ti år i denne stillingen gikk han inn i rollen som CMO (Chief Marketing Officer) og i dag er han Senior Vice President Technology & Development. Severinsen har arbeidet med salg, markedsføring og FoU relatert til teknologi for oppdrettsbransjen siden 1984. Han har tidligere jobbet for Sea Farm Trading, hvor han etablerte deres kontor i Canada i 1987. I perioden 1990 - 1993 drev han sitt eget firma. Severinsen er norsk statsborger og bosatt i Klepp, Norge. 
morten nielsen
Morten Nielsen
Chief Operations Officer Land Based

Morten Nielsen (f. 1964) begynte som COO i august 2016. Nielsen er tidligere CEO og grunnlegger av Aquatec Solutions A/S, som ble etablert i 2004. Gjennom sin over 20 år lange karriere har han også erfaring som FoU-leder og driftsleder for DIAT/Cimbria Aquatec. Nielsen har en Master of Science-grad i akvakultur fra Aalborg universitet. Han er dansk statsborger og bosatt i Egtved, Danmark. 
 
inge forseth
Inge Forseth
Chief Operations Officer Software

Inge Forseth (f. 1971) har vært ansatt i AKVA group siden 2014. I sin tidligere karriere har han hatt en rekke nasjonale og internasjonale lederstillinger i selskaper som Eltek, Autronica og Glen Dimplex. Han har bred erfaring fra en rekke tekniske felt, både på hardware- og software-siden. Forseth har en Master of Science-grad i elektroteknikk fra NTNU i Trondheim. Han er norsk statsborger og bosatt i Trondheim, Norge. 
 
5712353675 6fc737334d o
Andrew Campbell
Chief Operations Officer, Americas & Australasia

Andrew Campbell (f. 1966) begynte i AKVA group i 2000 og har ledet kontoret i Chile siden 2006. Fra 1989 - 2000 jobbet han som produksjonsleder i New Zealand Salmon Company Ltd. Campell en Bachelor of Science-grad fra Victoria University i New Zealand. Han er new zealandsk statsborger men permanent bosatt i Chile. 
david thorburn
David Thorburn
Regional President, Europe & Middle East

David Thorburn (f.1960) har jobbet i AKVA group siden 2008. Han var tidligere daglig leder for Idema Aqua i Storbritania og Europa og har vært involvert i akvakulturbransjen i nesten 30 år. Thorburn har ledet prosjekter med selskaper som jobber både innen landbasert og merdbasert akvakultur på en global skala. I starten av karrieren jobbet han som serviceleder i Anadrill Schlumberger i oljebransjen, en stilling som inkluderte omfattende reisevirksomhet og arbeid med internasjonale prosjekter. Det var i denne tiden han først ble interessert i akvakulturbransjen. David er skotsk statsborger og bosatt i Nairn nær Iverness, Skottland.  
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?