AKVA group
English Spanish 
Your Aquaculture Technology and Service Partner
English Spanish 

Teknologi for bærekraftig biologi

Ved å utvikle teknologi med fokus på å løse biologiske utfordringer bidrar vi til videre utvikling av en bærekraftig næring med fiskevelferd som det viktigste suksesskriteriet. God fiskehelse og operasjonell ytelse gir gode resultater og det skal lønne seg å investere i vår teknologi.

knowledgebilde
Vi skal forstå kundenes behov og skape nye, spennende løsninger.
enthusiasme web
Entusiasme er hemmeligheten bak de fleste nyvinninger. Ingenting stort har noensinne blitt skapt uten entusiasme!
bilde2
I en verden hvor enhver produktfordel raskt kan kopieres, er partnerskap og gode relasjoner helt avgjørende.

Vår misjon -

Løsninger og tjenester som optimaliserer produksjonen og bidrar til en bærekraftig, kostnadseffektiv og sikker havbruksnæring.

AKVA group leverer teknologi og tjenester som bidrar til å løse biologiske utfordringer i den globale akvakulturindustrien. God fiskevelferd og operasjonell ytelse sikrer lønnsomhet for kunden. I alt vi leverer, fra enkle komponenter til serviceoppdrag og komplette installasjoner, legger vi det til grunn. Solid akvakulturkompetanse, lang erfaring og høy innovasjonsevne kjennetegner selskapet og gjør oss i stand til å levere de beste løsningene både for landbasert og merdbasert oppdrett.

Våre verdier -

Kundefokus - Akvakulturkunnskap - Pålitelighet - Entusiasme

a 1 av 4 visjonsbilder med tekst
Kundene våre skal alltid komme først. Vi legger vår stolthet i å være lydhøre og hjelpsomme for å kunne tilby kundene de beste løsningene og den beste servicen.
a 3 av 4 visjonsbilder med tekst
Dyktige medarbeidere med allsidig kunnskap er nøkkelen til å utvikle nye innovative løsninger og service basert på kundens behov.
a 4 av 4 visjonsbilder med tekst
I AKVA group er vi stolte av å kunne holde det vi lover. Om nødvendig går vi en ekstra mil for å gjøre ting riktig.
a 2 av 4 visjonsbilder med tekst
Vår felles entusiasme får oss til å hele tiden bevege oss framover sammen. Å være engasjert i det vi gjør og ha det gøy på jobb er en viktig del av vår kultur.
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?