Fishtalk Control

RETT OG SLETT SMART!

RETT OG SLETT SMART!

fishtalk-plan
FISHTALK PLAN
Fishtalk Plan sørger for optimale produksjonsplaner i henhold til dine strategier. Dette gir deg et enestående grunnlag for å ta kvalifiserte driftsrelaterte avgjørelser basert på ulike scenarier for hvert fiskeslag.
fishtalk-finance
FISHTALK FINANCE
Fishtalk Finance gjør det mulig å simulere de økonomiske konsekvensene av planlagte aktiviteter. Løsningen gir dyptgående informasjon i henhold til de biologiske planene, budsjetter og prognoser - der alt er basert på et utvalg ulike scenarier.
fishtalk-optimizer
FISHTALK OPTIMIZER
Fishtalk Optimizer bruker matematisk optimering for å lage den beste mulige slakteplanen ut fra et gitt sett med begrensninger. Planen blir beregnet i løpet av sekunder og sparer dermed planleggerne for mye tid.
fishtalk-benchmarking
FISHTALK BENCHMARKING
Fishtalk Benchmarking gir rask og enkel rangering og sammenligning mot etablerte produksjonsmål, som for eksempel vekstrate, fôrfaktor, treffrate og andre KPI-er som VF3 og sgr.
fishtalk-broodstock
FISHTALK BROODSTOCK
Fishtalk Broodstock sørger for sømløs integrering av stamfisk- og produksjonskontroll, og gir full sporbarhet over flere generasjoner. Informasjon som generisk opphav, genetiske markører og kvalitetsprøver registreres både på gruppenivå og individnivå.
fishtalk-tide
FISHTALK TIDE
Fishtalk Tide viser prognoser for tidevannsnivået time for time, samt endringer i nivået. Dette gjør det enklere å planlegge operasjoner som er avhengige av tidevannsnivå eller -strøm, som bytte av nøter og lusebehandling.
cleanerfish
FISHTALK CLEANERFISH
Fishtalk Cleanerfish sikrer full og oppdatert oversikt over lusebehandlingen. Modulen fungerer som en utvidelse av lusemodulen i Fishtalk. Sammen utgjør de et enestående verktøy for overvåking og analyse.
fishtalk-lice
FISHTALK LICE
Fishtalk Lice viser utviklingen av lus og effekten av behandling i den enkelte merden eller regionen. Fishtalk Cleanerfish gir beholdningstall for hver enkelt merd og prosenten av leppefisk i forhold til laks.
environment
FISHTALK ENVIRONMENTAL MONITORING
Fishtalk Environmetal Monitoring er en modul for håndtering av dokumenter fra miljøundersøkelser. Legg inn resultater og dokumenter fra miljøundersøkelser inn i Fishtalk. Du kan enkelt søke, legge til eller revidere dokumentene i et dokumentarkiv.
fishtalk-equipment-service-planner
FISHTALK EQUIPMENT SERVICE PLANNER
Fishtalk Equipment Service Planner er et system for fartøyskommunikasjon, planlegging, tildeling, utføring og rapportering av oppdrag knyttet til serviceoperasjoner innen havbruk. Systemet består av Planner, Boat Manager og Tablet-applikasjon.
consultants
KONSULENTTJENESTER
Vår solide konsulentavdeling med dyktige fagfolk innenfor biologi og teknologi hjelper deg med å oppnå optimale resultater. Vi tilbyr alt fra spesialutviklede løsninger til bistand under oppstart av Fishtalk og spesialtilpassede kurs og rådgivning i forhold til prosessforbedring.

Vil du ha mer informasjon? Kontakt Thomas!

thomas hoff 2
Thomas Hoff
Sales Manager Software

m. +47 99 20 66 25
thoff@akvagroup.com
spare-parts blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
user-manuals blue

BRUKERMANUALER

Her finner du våre oppdaterte brukermanualer til enhver tid.
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?