Photofish

Måler fett og farge på laks og ørret

Photofish-konseptet er basert på bildeanalyse av fiskeprøver. Du kan gjøre målinger på fisken direkte på lokaliteten!

Photofish gir deg fett- og fargeverdier for hver enkelt fisk. Systemet gir riktig farge med referanse til Salmofan fargeskala uavhengig av hvilke pigmenter som bidrar til rødfargen. Prøveresultatene kommer direkte inn i nettleseren din og er alltid tilgjengelige på din passord-beskyttede Photofish-server. Kan det gjøres enklere eller raskere? 
brett qp fisk1-5p1120399%5b1%5d
Med dette verktøyet kan du få viktig kvalitetssikret informasjon om farge og fettnivå gjennom hele vekstperioden. Utvikling av fett og farge, sammen med miljødata relatert til hver generasjon på hvert sted, gir deg en unik mulighet til å utnytte vekstpotensialet til fisken enda bedre.
ny software
Ved å analysere dataene, se på variasjonen i den nåværende testen og videre planer for drift, kan du justere fôringen mye mer nøyaktig enn før. Grunnlaget for beslutning om fargestoffer i fôr blir gjort mer nøyaktig basert på presise og oppdaterte data.
photofish4
Målingsbrettet passerer gjennom Photofish-boksen og filetene blir fotografert. Den faktiske måleprosessen er automatisert og styrt av programvaren.

FORENKLET ANALYSE

FORENKLET ANALYSE

expand%20down

Produktspesifikasjoner

Vil du ha mer informasjon?

Sten-Eiven Tinjar
Sales Manager Digital, Nordic

+47 907 54 763
setinjar@akvagroup.com
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
Ordrekontor
user-manuals_blue

brukerhåndbøker

Her finner du våre oppdaterte brukerhåndbøker til enhver tid.
Brukerhåndbøker