AKVA Redline Exposed:

Når kun det beste utstyret er godt nok

Når naturen gjør opprør trenger du utstyr du kan stole på. AKVA group har vært en pioner og teknologidriver i den globale havbruksnæringen i mer enn 45 år. Våre produkter er testet under ekstreme forhold over hele verden og har gjennom årene blitt stadig mer optimalisert med tanke på sikkerhet og holdbarhet.

Exposed_corrected

AKVA REDLINE

sekskantnot trans
CULMAREX-NØTER
Culmarex-nøter er utviklet av Egersund Net og Culmarex med designelementer fra Bridgestone. Nøtene sys for hånd med en veldig robust hyssing i en sekskantet maske og har blitt brukt i svært utsatte havområder i over 20 år. En forsterkning i vannlinjen gjør nettet fleksibelt og gir beskyttelse selv om merden skulle kollapse.
pls500 copy
POLAR LIFTING SYSTEM, PLS 500
PLS 500 bruker åtte vinsj-enheter på merden for å heve og senke bunnring og nett. Dette øker spenningen i nøtene og gjør merdene mer stabile - perfekt for steder med høy energi.

DEDIKERT SERVICEPERSONELL

AKVA group er avhengig av entusiasmen og kunnskapen til hver person som jobber hos oss. Å ha lidenskap for hva vi gjør og å ha det gøy mens vi gjør det, er en viktig del av vår kultur. Vårt team med dyktige og dedikerte fagfolk står klar til å hjelpe deg med stort og smått i din daglige drift.
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
user-manuals_blue

BRUKERMANUALER

Her finner du våre oppdaterte brukermanualer til enhver tid.