AKVA Redline Exposed:

Når kun det beste utstyret er godt nok

Når naturen gjør opprør trenger du utstyr du kan stole på. AKVA group har vært en pioner og teknologidriver i den globale havbruksnæringen i mer enn 45 år. Våre produkter er testet under ekstreme forhold over hele verden og har gjennom årene blitt stadig mer optimalisert med tanke på sikkerhet og holdbarhet.

Exposed_corrected

AKVA REDLINE

merd-630 14 copy2 web
MERD: POLARCIRKEL 630 OG 500-R
Polarcirkel 630 og 500-R. Polarcirkelmerdene er laget av PE-råvarer spesielt egnet for den dynamiske belastningen i havet, og er tilgjengelige i et bredt spekter av modeller, former og størrelser for å passe til individuelle behov. Polarcirkel 500-R leveres med HDPE-braketter og med forbedret HMS.
workcabin 002 copy web
POLARCIRKEL-BÅTER
Polarcirkel RBB-skrog (Rigid Buoyancy Boat) er selvlensende og har stive pontonger fylt med polystyren. Kombinert med 21 grader V-formet skrog, er disse båtene tilnærmet synkefrie. Polarcirkel 1050 arbeidsbåt er sertifisert for 6 meter signifikant bølgehøyde. Polarcirkel 790 (åpen arbeidsbåt) og 860 er sertifisert for 4 meter signifikant bølgehøyde.
ac600pvdb 05 copy web
FÔRFLÅTE: AC 600 PVDB OG AC 800 PVDB
AC 600 PVDB og AC 800 PVDB er perfekte fôrflåter for røffe og værutsatte steder. Flåtene er sertifisert for 6 meter signifikant bølgehøyde og leveres komplett med Akvasmart CCS Fôringssystem, generator(er), kontrollrom, oppholdsrom, sikkerhetsutstyr og alt annet ekstrautstyr som for eksempel integrert kollisjonssystem, kamera- og sensorsystemer.
sekskantnot trans
CULMAREX-NØTER
Culmarex-nøter er utviklet av Egersund Net og Culmarex med designelementer fra Bridgestone. Nøtene sys for hånd med en veldig robust hyssing i en sekskantet maske og har blitt brukt i svært utsatte havområder i over 20 år. En forsterkning i vannlinjen gjør nettet fleksibelt og gir beskyttelse selv om merden skulle kollapse.
pls500 copy
POLAR LIFTING SYSTEM, PLS 500
PLS 500 bruker åtte vinsj-enheter på merden for å heve og senke bunnring og nett. Dette øker spenningen i nøtene og gjør merdene mer stabile - perfekt for steder med høy energi.
6 merder bokn-dt2 v5 flt web
FORTØYNINGSSYSTEMER AV EGERSUND TRADING
Vi kan tilby et innovativt fortøyningssystem som forenkler fortøyningsprosessen og forbedrer merdens strukturelle styrke. Systemet er godt egnet for utsatte steder, og sørger for at kreftene spres likt over hele anlegget.

DEDIKERT SERVICEPERSONELL

AKVA group er avhengig av entusiasmen og kunnskapen til hver person som jobber hos oss. Å ha lidenskap for hva vi gjør og å ha det gøy mens vi gjør det, er en viktig del av vår kultur. Vårt team med dyktige og dedikerte fagfolk står klar til å hjelpe deg med stort og smått i din daglige drift.
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
user-manuals_blue

BRUKERMANUALER

Her finner du våre oppdaterte brukermanualer til enhver tid.
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?