lanbased_blue
Acuicultura en Tierra
life-buoy_blue
SERVICIO
monitor_blue
Software

COMUNICADOS DE PRENSA - INFORMACIÓN FINANCIERA

En esta página encontrará todos los comunicados de prensa relativos a acciones, información financiera y relación con los inversores. Para consultar nuestras otras noticias, visite nuestra página de noticias.

Nova sea (tidligere Seafarm Invest) velger Fishtalk fra AKVA group


Nova sea har inngått avtale med AKVA group om levering av Fishtalk som fremtidens produksjonskontroll system. Fishtalk skal implementeres på alle driftslokaliteter, i alle ledd i administrasjonen til Nova sea.
Fishtalk er AKVA group's nyeste generasjon programvare som erstatter den velkjente Superior programvaren. Fishtalk samler all biologisk og beslutningskritisk informasjon i ett system. Dette gjelder også data som logges av sensorikk og fôringsystemer på lokaliteten til integrasjon med systemer som blir brukt i andre deler av verdikjeden.

Karsten Nestvold, Administrerende direktør i Nova sea sier, vi i Nova sea AS er opptatt av å finne produkter og samarbeidspartnere som gjør oss bedre. Det betyr at de må inneha og kunne bruke en spisskompetanse som ikke finnes i vår egen organisasjon.

For AKVA group betyr dette at vi har nådd en ny milepæl gjennom det at vi har opprettet et langsiktig partnerskap med en av de viktigste aktørene i oppdrettsnæringen. Vi ønsker å lage fremtidens informasjonsløsning for havbruk og Nova sea ønsker å være sammen med oss i førersetet i denne utviklingen. Derfor passer våre to bedrifter og filosofier meget godt sammen sier, daglig leder for AKVA group Software i Trondheim, Jens Chr Hernes. Å ha tilgang til oppdatert korrekt informasjon er nødvendig for å ta riktige beslutninger, i motsatt fall kan kostnaden ved feil, mangelfull eller foreldet informasjon være betydelige. Forbedringene vil ikke komme automatisk ved å ta i bruk ny IKT-løsninger, men disse vil være et viktig fundament for å gjøre forandringene mulig. For de som her ser mulighetene, vil det være et betydelig forbedringspotensiale, i følge AKVA group. Man må selvsagt være villige til å investere i nødvendig kompetanseoppbygging for å kunne utnytte systemets informasjon på en optimal måte. I denne forbindelse har Nova sea vært entydige i sin holdning om at kompetansen "på mærkanten" skal være i ypperste klasse. Dette er en typisk faktor som skiller de som lykkes fra resten.

AKVA group er den ledende leverandøren av teknologi til oppdrettsnæringen, og er den eneste leverandøren med global tilstedeværelse. Produktene består av programvare, sensor systemer, fôringsanlegg og merdsystemer.


Kontaktpersoner:
Nova sea AS, Karsten Nestvold, Daglig leder,  tlf 75 09 19 00  
AKVA group ASA, Jens Chr. Hernes, COO,  tlf 73 87 97 00 mobil 971 28 149

spare-parts_blue

PARTES Y PIEZAS

Descargue nuestro catálogo de partes y piezas, y solicite sus repuestos de manera directa llenando nuestro formulario.
user-manuals_blue

MANUALES DE USUARIO

Aquí puede encontrar y descargar las últimas versiones de nuestros manuales.