15.07.2015

“Hurtigruten” velger Polarcirkel båter

Hurtigruten har fraktet folk og gods langs den norske kysten siden 1893 kalle. Det er ikke lenger det raskeste transportmiddelet, men er fortsatt en av de viktigste turistattraksjonene i landet og kjører ruten året.
2015-hurtigrutenBilde: "Hurtigruten" M / S Fram.

En av deres nyeste lete skip, M / S Fram, kjøpte nylig to Polarcirkel båter for sightseeingturer i arktiske strøk og på Svalbard og Grønland. Disse båtene ble spesialtilpasset bygget på Helgeland Plast i Mo i Rana. Båtene er ca. 7m lange og drevet av en 200hp Yamaha utenbordsmotor. Med plass til 12 passasjerer, tilpasset Frams lasterom og et enkelt løftepunkt, har disse båtene vist seg å være en populær attraksjon og i så måte en god investering for det berømte rederiet.

Vi er svært fornøyde med disse trygge og allsidige Polarcirkel båtene! På det siste cruiset booket mer enn 90% av passasjerene turer med båtene, og vi har allerede hatt mange uforglemmelige opplevelser tett på naturen i noen av verdens mest fascinerende områdene. Mannskapet på M / S Fram fikk seg også nylig en tur i disse båtene, og dette var en stor suksess, smiler Erik Eng, overstyrmann ombord på "Hurtigruten" M / S Fram.