13.08.2013

AKVA group på Aqua Nor-stand D – 324

Aqua Nor er verdens viktigste bransjemesse for havbruksteknologi, og arrangeres annet hvert år i Trondheim der AKVA group har vært en viktig deltaker fra begynnelsen. De siste arrangementene har samlet rundt 15-20 000 besøkende fra flere enn 50 land, som gjør det svært viktig for AKVA group. Månedsvis med forberedelser har endelig betalt seg når Aqua Nor er godt i gang med utstillingens første dag. AKVA group er til stede med en stor, travel stand i Trondheim Spektrum, og serverer kundene bacalao, fiskestuing, fersk frukt og forfriskninger.
bilde stand 1I tillegget til standen, har vi en imponerende AC650 Wavemaster fôringsflåte fortøyd ved Skansen. Flåten er verdens største fôringsflåte i stål og er fullt utstyrt og klar for levering til Bremnes Seashore umiddelbart etter arrangementet. Besøk flåten for å se den nyeste teknologien fra AKVA group.
 
Nylig inngikk AKVA group et samarbeid med NORTEK og ØPD for to spennende nye produkter, de nye Oxybox-multisensorene og Doppler-sensorene fra NORTEK og dødfiskoppsamlingssystemet fra ØPD. Under utstillingen vil vi presentere disse nye produktene sammen med en lang liste med teknologi- og programvarepresentasjoner.   
 
Årets kanskje mest spennende nyhet er presentasjonen av den nye høyteknologiske AKVAflex som er utviklet av vårt landbaserte team i Danmark. Dette er et helt nytt konsept som integrerer vår velkjente resirkuleringsteknologi og avanserte AKVAconnect-kontrollsystem i en fleksibel og enkelt installering. Som en følge av innovasjon og den senere utviklingen er det nå mulig å få et resirkuleringssystem i industriell størrelse ferdig installert med et minimum av tidsbruk på stedet – uansett hvor i verden du vil installere den.
 
På utstillingen lanserer vi de helt nye produktkatalogene Cage Based Aquaculture 2014/15 og Land Based Aquaculture 2014/15. Disse vil være tilgjengelige på Internett kort tid etter messen.
Forsikre deg også om at du laster ned AKVANEWS, som inneholder masse interessant faktainformasjon fra oppdrettsnæringen. 
 

På messen finner du oss i Hall D standnummer 324