23.05.2016

AKVAkulturdagen på Sandstad

Vi inviterer våre kunder, samarbeidspartnere og andre interesserte til vår AKVAkulturdag på Sandstad 2. juni (Hitra, i Sør-Trøndelag).
akvakullturdagentekst2Dette er en åpen dag der vi viser ny teknologi og innovative løsninger for havbruksnæringen. Akvakulturdagen starter kl 13.00 med registrering og åpen messe.

Klokken 15.30 vil AKVA groups CEO, Trond Williksen, foreta en offisiell åpning. Etter at Per Sandberg har åpnet Blått Kompetansesenter så er vi så heldige å få fiskeriministeren til vårt arrangement der han skal holde et innlegg om viktigheten av teknologi og teknologiutvikling i havbruksnæringen.

Videre så vil Havnefogd for Kristiansund Havn, Arnt Honstad, snakke om det nye hovedknutepunktet i Midt-Norge. Ordføreren i Hitra, Ole Laurits Haugen, kommer også. Han snakker om hva Hitra kommune har gjort, og hva kommunen vil gjøre for å sikre posisjonen som verdens ledende oppdrettsregion?

Dagen avsluttes med en festaften med grilling og musikk. Programmet finner du under fanen Program.

Mer praktisk informasjon finner du under fanen Praktisk Informasjon. Spørsmål rettes til Trude Schanke, 93029051 eller tschanke@akvagroup.com

Påmelding HER