29.01.2015

Aquasur 2014

Nok en gang, som vi gjør annet hvert år, deltok AKVA på den åttende utgaven av den internasjonale havbruksmessen som samler representanter og besøkende fra flere enn 40 land og fem kontinenter. I år var det flere enn 20 000 deltakere!
aquasur 2014Under Aquasur 2012 var målet å posisjonere merkevaren, og gjøre navnet vårt og logoene våre gjenkjennelige for alle. I år beholdt vi samme plassering som for to år siden og hadde i tillegg et konsept med å tilby våre kunder og leverandører et behagelig og enkelt område for samtaler og møter. Nok en gang hadde vi et av de mest populære utstillingene, og selv om jeg kanskje ikke er mest objektiv, virket det på meg som om vi skilte oss ut med servicen vi leverte, noe som gjenspeilte seg ved at mange av våre kunder følte seg hjemme og besøkte utstillingen flere ganger under arrangementet.

Nivået på besøkende var fantastisk og bredt; vi lyktes med å treffe en god andel av våre viktigste kunder og gjennomføre viktige møter som vi håper vil føre til gode ting framover.
Under utstillingen i år gjennomførte vi også en undersøkelse med formål om å forstå hvordan våre kunder oppfatter oss, og i tillegg finne ut hvor mye de vet om våre produkter og tjenester. Dette vil gjøre det mulig for oss å fokusere mer på våre kunder, å forbedre det vi trenger å forbedre og selvsagt å gjenskape det vi allerede gjør bra.

I år deltok AKVA også i en konkurranse med navnet «Salmon for the World» der 8 konkurrenter fra 8 forskjellige land demonstrerte sine kulinariske evner ved å lage retter fra sine respektive hjemland med laks som hovedingrediens. Deltakere inkludert representanter fra Norge, Island, Danmark, Tyskland, Mexico, Argentina, Spania og Chile, og takket være Ivar Benavides, med hans utmerkede sans for humor og kokkekunster, tok vi andreplassen med en oppskrift på panert laks på ristet mel og potetmos på lokale poteter fra 10. region!

På lørdag var det barnas tur på AKVA-utstillingen, med interaktiv historiefortelling og en god dose godteri og kaker vi er sikker på foreldrene satte stor pris på…
Personlig var dette mitt tredje Aquasur med AKVA, og arrangementet har gjennomgått mange endringer. Vi bruker nå mer tid og ressurser på dette arrangementet, og dette har resultert i en mer profesjonell utstilling som betjener våre kunder og leverandører på en svært god måte. Arrangementets suksess er basert på støtten fra alle, og jeg vil rette en stor TAKK til alle som ga uttrykk for sine synspunkter, bar esker, lagde «goodie bags» og betjente kunder. Et svært vellykket Aquasur 2014, takket være godt lagarbeid!