11.05.2015

Entusiastiske løpere fra AKVA group

På lørdag samlet 45 løpere fra AKVA group seg i Oslo for å løpe Holmenkollstafetten.
akva group runnersAnsatte fra hele Norge ankom Oslo på lørdag. Vi møttes på The Edge, en restaurant på Aker Brygge, der Stine Egeland ønsket oss velkommen til Oslo og nok en stafett. Stine har vært drivkraften, og har motivert og inspirert AKVA group-ansatte til å tørke støvet av joggeskoene. Vi setter stor pris på hennes innsats i å gjøre dette til en stor begivenhet for alle hver eneste gang. På The Edge hadde vi et fantastisk måltid før vi dro for å sjekke inn på Thon Hotel Slottsparken, rett ved Slottsparken og slottet.

På hotellet fikk vi startnumrene våre og gjorde oss klare for stafetten før vi delte oss i grupper og dro for å finne startstasjonene våre. Stafetten ble arrangert for første gang i 1923. Stafetten er inndelt i 15 etapper, med forskjellig lengde på hver. Løpet starter på St. Hanshaugen og slutter på Bislett Stadion, og er på 18 km totalt. Mer enn 50 000 løpere deltok i år, noe som var ny deltakerrekord. Været var samarbeidsvillig, og det varslede regnet holdt seg unna under løpet.

AKVA group deltok for første gang i 2013 med ett lag. I 2014 var vi to lag, og i år deltok tre lag med totalt 45 deltakere. Dette er først og fremst et sosialt arrangement, men noen får likevel opp konkurranseinstinktet foran løpet og gir virkelig alt. Pierre Hatjoullis og Ola Hausken imponerte alle ved å bli henholdsvis nummer 199 og 210 av alle på sine etapper, noe som er fantastisk med tanke på at vi konkurrerer mot profesjonelle løpere og at det var flere enn 3 000 løpere på hver etappe. Våre lag ble henholdsvis nummer 1049, 1565 og 1678 blant flere enn 3 000 lag. Ikke verst! Etter løpet gjorde vi oss klare for middag og forfriskninger på Beer Palace i Oslo by.  

Takk til alle som bidro til å gjøre dette til et vellykket arrangement med en positiv og entusiastisk stemning.