24.02.2015

Grieg Seafood Group ASA velger Fishtalk Planlegging- og budsjetteringsverktøy

Grieg Seafood globalt har signert en avtale på Fishtalk Plan og Fishtalk Finance med AKVA group Software AS. Avtalen innebærer leveranse av moduler som supplerer Fishtalk med planlegging, økonomi og budsjettering.
2015 grieg fishtalk«Grieg har vurdert Fishtalk sin planleggings- og budsjetteringsmodul som den beste løsningen relatert til våre strategiske fokusområder, og ser frem til samarbeidet fremover» sier Trond Kathenes, IT-sjef i Grieg. «Kombinasjonen med å rapportere på tvers av biologi og økonomi i ett system gir oss store fordeler når vi har produksjon både på Shetland, Canada og i Norge.

«Vi som jobber med Fishtalk ønsker å bistå våre eksisterende kunder med et mer integrert system enn bare biologi. Fishtalk har vært et produksjonskontrollsystem som har fokusert på sporing av fisk gjennom hele syklusen. Det at man nå kan bruke dataene til å planlegge fremover og beregne produksjonskostnader både for matfisk og settefisk er en del av utviklingen vi har satset på og investert i. Vi er derfor meget fornøyd med at Grieg anser vår løsning som den beste i markedet, sier Lisbeth Plassen, Salgssjef Fishtalk i AKVA group.

Avtalen omfatter følgende moduler i Fishtalk; Fishtalk Plan og Fishtalk Finance.

For mer informasjon kontakt:
Lisbeth Plassen, Salgssjef Fishtalk Nordic, AKVA group Software AS.  Mobil: 90 57 25 53