02.02.2012

Ny kontrakt for AKVAgroup

AKVA group ASA og OJSC «Russian Sea Group» annonserer signering av kontrakten for installering av et komplett AKVA merdoppdrettsanlegg i driften til Russian Sea-Aquaculture LLC i Murmansk-området.
williksenAKVA group ASA og OJSC «Russian Sea Group» annonserer signering av kontrakten for installering av et komplett AKVA merdoppdrettsanlegg i driften til Russian Sea-Aquaculture LLC i Murmansk-området. Anlegget vil ha en årlig produksjonskapasitet på opptil 5 000 tonn laks. Kontraktens samlede verdi er kr 25,4 millioner og skal leveres i 1. og 2. kvartal 2012.
 
- Russland er et svært lovende område for ekspansjon av lakseindustrien og et fokusområde for AKVA i tiden framover.  Vi er stolte over å samarbeide med en ledende aktør som Russian Sea-Aquaculture LLC i utviklingen av industrien i Russland, og kontrakten er en milepæl for AKVA group ASA, sier Trond Williksen, Adm. dir. i AKVA group ASA.  
 
Inna Golfand, Adm. dir. i Russian Sea – Aquaculture sa: - Vi planlegger å starte opp vårt første anlegg i 2. kvartal 2012, og vi er fornøyd med å jobbe med AKVA group som partnere på dette prosjektet. Det er store fordeler ved å jobbe med en etablert aktør på feltet. Vi tror at denne kontrakten representerer et viktig steg mot utviklingen av en oppdrettsnæring i Russland.