23.11.2015

Ny RotorSpreder

AKVA group lanserer nå den nye Akvasmart Floating Hex Base RotorSpreder. En av de viktigste faktorene for varsom fôrhåndtering er regulering av transportlufthastigheten.
hexrotorspreader3«Fart dreper» også når det gjelder fôringssystemer, og en reduksjon i transportlufthastigheten gir en betydelig reduksjon i støv fra fôret og brekkasje på fôret. Ved hjelp av luftkontrollsystemet sammen med den svært effektive, Akvasmart Floating Hex Base RotorSpreder med lavfriksjonsstart, er det mulig å redusere lufthastigheten samtidig som man oppnår utmerket fôrspredning i merder.

Lette aluminiumsrotorrør tillater lavere lufthastigheter for oppstart og rotering, som gir mindre støv og brekkasje på fôret, mindre strømforbruk, tilbaketrykk, støy, lufttemperatur og slitasje på fôringsrørene, og derved mindre vedlikehold. De lette rørene og den flytende sekskantede basen muliggjør trygg og stødig installering, selv i høy sjø. Skumfylte HD PE-rør sikrer at dette produktet aldri vil synke. Akvasmart Floating Hex Base RotorSpreder har ingen deler som stikker ut, derved elimineres risikoen for skade på annet utstyr og nøter.

Fakta:
  • Flytende sekskantet base gir stødig installering, selv i høy sjø
  • Utmerket og justerbar fôrspredning i merder
  • Skumfylte HD PE-rør - Kan ikke synke
  • Lett - enkel å installere og flytte
  • Ingen utstående deler, eliminerer risikoen for å skade utstyr og nøter