28.08.2013

Samarbeid mellom AKVA group og Moen Marin

AKVA group har nettopp inngått et samarbeid i eksportmarkedene med Moen Marin AS, den ledende norske produsenten av avanserte og moderne oppdrettskatamaraner for fiskeoppdrett.
moen marineDistributøravtalen ble signert på Aqua Nor i Trondheim på fredag. Katamaranene vil bli merket, markedsført og solgt av AKVA-gruppen under navnet «AKVAcat». Tre modeller vil være tilgjengelige: Premium, Standard og Basic med hensyn til forskjellige utstyrsnivåer som passer forskjellige markeder.
 
- Moen Marin produserer båtene i Kroatia, Kina og Polen, og vi har derfor stor produksjonskapasitet i nærheten av flere eksportmarkeder, sier Terje Andreassen, daglig leder i Moen Marine. - Denne avtalen vil åpne opp nye markeder som vi gjerne vil utvikle i samarbeid med AKVA-gruppen, som er den ledende havbruksleverandøren i de fleste eksportmarkeder.
 
Trond Severinsen, COO – Exports hos AKVA group sier: -Dette er en viktig del av puslespillet for AKVA group med tanke på å gjøre det mulig for oss å tilby komplette merdoppdrettsleveranser til våre utenlandske kunder. Vi har allerede levert den første av tre katamaraner til National Prawn Co. i Saudi Arabia (Rødehavet), og jobber for tiden med levering av flere komplette merdoppdrettsprosjekter i andre land. Vi ser fram til et godt samarbeid med Moen Marin i årene framover, og er trygge på at vi nå kan levere høykvalitets oppdrettskatamaraner over hele verden som er tilpasset tunge oppdretts- og forankringsoperasjoner, avslutter Severinsen.
 
 
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Trond Severinsen, COO-Export, AKVA group ASA: tseverinsen@akvagroup.com
Terje Andreassen, daglig leder, Moen Marin AS: terje.andreassen@moenmarin.no