30.06.2017

Sykler mot kreft

Robin Halsebakk (26) bruker sommeren på å sykle fra Grimstad til Kirkenes for å promotere sykkel-VM og samtidig støtte kreftsaken.
robin halsbakkFOTO: Christian Remøy

«Laks er viktig for Norge»-kampanjen er hovedsponsor for årets sykkel-VM i Bergen og kommer i tillegg til å sette sitt preg på alle eliteritt i Norge. På veien mot målet, som er Nordkapp, har han syklet innom fjorder og oppdrettsselskaper langs hele Norskekysten og samlet inn penger til formålet. I alt skal han sykle 4500km og han har allerede tilbakelagt 3600km.

Onsdag 21. juni tok Robin turen innom AKVA group sin avdeling i Trondheim og fikk tatt bilde med Inge Forseth, daglig leder i AKVA group Software. Så langt har Robin samlet inn 904 000 kroner og AKVA group har bidratt med 20 000 kroner til formålet.

«Dette er et godt initiativ og et viktig formål. Det er kjekt å se at så mange fra næringen viser samfunnsansvar og samles om en så viktig sak som kreftforskning. Kreft er en forferdelig sykdom som har store konsekvenser for både de som rammes og de pårørende. Det er godt å ha muligheten til å kunne bidra, og vi vil oppfordre alle som har mulighet til å gjøre det samme», sier direktør for markedsføring og kommunikasjon, Renate Hjørnevik.
 
For å donere midler eller følge Robin på turen besøk www.yngel.no

sykkel
​Robin Halsbakk og Daglig leder AKVA group Software, Inge Forseth