01.06.2015

To nye flåter til Scotland

AKVA group Scotland sikrer ti nye flåtekontrakter med Marine Harvest i Scotland.
2015-barges-to-scotlandBilde: AC 450 Panorama fôrflåte.

MHS og AGS ble nylig enige om levering av 2 nye fôrflåter til Skottland i 2015. En AC 450 Panorama og en AM 320 Comfort.

AKVA group stålflåtene er designet for å tåle tøffe skotske forhold og utsatte lokaliteter (noen flåter håndterer en signifikante bølgehøyde på opp til 6m). Noen andre fordeler av stål er enkel desinfeksjon hvis nødvendig, resirkulerbart materiale og lavt karbonutslipp.

Flåtene har en fôrkapasitet på 450 og 320 tonn fôr og har åtte og seks fôringslinjer for å sikre optimalisert drift når det kommer til utfôring og ytelse. Flåtene gir også et trygt og komfortabelt arbeidsmiljø med full oversikt og kontroll av alle systemer. Det siste innen fôringsteknologi og systemer er integrert slik at man med en AKVAconnect programvareplattform kan oervåke og fjernstyre driften fra en annel lokalitet, kystbase eller operasjonssentral.

AKVA flåtene er dekket av en 5-års lakkgaranti og en metallisert finish gir ekstra beskyttelse. Andre funksjoner i flåtene inkluderer automatiserte siloluker, kamera overvåkning, skreddersydd kontrollrom, våte og tørre laboratorier, kraner samt håndteringssystemer for dødfisk og ensilasje.