09.02.2018

Velkommen til det nye servicesenteret i Rørvik!

Fredag 16. februar åpner AKVA group og Egersund Group et helt nytt servicesenter i Rørvik havn. Her får du alt du trenger på ett sted – og gode råd med på kjøpet!
img 1213I det nye og moderne servicesenteret i Rørvik havn vil du finne både AKVA group, Egersund Net, Egersund Trading og OK Marine. Her blir det med andre ord et bredt tilbud av tjenester og produkter til havbruksnæringen, fiskere og annen industri.

AKVA group tilbyr reservelager, reparasjoner fra eget verksted og teknikere som er tilgjengelige for havbrukskundene i området.

Egersund Net tilbyr sertifisert service av blant annet notposer og selger notposer, orkastnøter, dødfiskhåver, fuglenetting og annet spesialutstyr.

Egersund Trading åpner en moderne butikk i servicesenteret. Her kan du handle jernvarer, verktøy, fiskeutstyr, arbeidsklær og verneutstyr. Selskapet leverer også komplette fortøyningsløsninger og supplering av komponenter.

OK Marine tilbyr kjøp og service av sine anerkjente rensefiskprodukter.

– På vårt nye servicesenter i Rørvik vil du alltid finne kunnskapsrike og positive servicemedarbeidere som kjenner sine produkter og tjenester og hjelper deg med å finne riktig utstyr for å dekke dine behov, sier Odd-Jan Håland, servicesjef i AKVA group, og legger til med et stort smil:

– Vi gleder oss til å ta imot nye og gamle kunder. Dette blir virkelig bra! 

Servicesjef i AKVA group, Odd-Jan Håland. 

Ledige stillinger
AKVA group har for øyeblikket to ledige servicetekniker-stillinger på Rørvik. Les mer om stillingene her