MØT VÅRE ANSATTE

Å jobbe i AKVA group betyr teamarbeid, stadig nye utfordringer og spennende oppgaver. Vi er stolte av vår akvakulturkompetanse og motiverte for å finne de beste løsningene for en bærekraftig havbruksbransje. Våre cirka 1.400 ansatte tar hver dag fatt på jobben med stor entusiasme. La oss introdusere deg for noen av dem! 

Trude Olafsen

Prosjektleder og Forretningsutvikler 
blue-line-headers-4px
"Jeg har hovedansvar for å lede langsiktige, strategiske prosjekter, og er blant annet ansvarlig for Atlantis-prosjektet. Det kjekkeste jeg gjør på jobb, er å reise ut til anlegg eller samles med resten av Atlantis-teamet fra AKVA group, Sinkaberg-Hansen og Egersund Net.

Når jeg føler at teamet jobber godt sammen, at vi gir hverandre litt motstand, ler litt – og får til ting sammen – da er det morsomt på jobb".
IMG_0771_original
Monica_16_9

Monica Guttormsen

Produksjonsmedarbeider Helgeland Plast
blue-line-headers-4px
"Jeg er ennå ganske ny i jobben, men har fått prøve meg på de fleste arbeidsoppgavene vi har i produksjonen og har derfor veldig varierte dager. Arbeidsdagen blir brukt på de oppgavene det er mest behov for der og da, og jeg er ofte med en tur ut i båt for å dra rør opp til depotet vårt i elva eller fortøye merder. Jeg har tidligere jobbet 10 år i barnehage, men her er det mye mindre stress og bråk!"
Larlingen

Jørgen Olaisen

Lærling Helgeland Plast
blue-line-headers-4px
“Da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg læreplass hos Helgeland Plast, var jeg redd det kom til å bli ensformig, men så snart jeg ble litt bedre kjent med bedriften, forsvant all tvil. Jeg liker at vi produserer unike og robuste båter av PE-plast – noe ingen andre bedrifter i Norge holder på med. Reiser jeg ut i verden, kan jeg finne en Polarcirkel-båt hvor som helst.”

Odd-Jan Håland

Servicesjef Nordic
blue-line-headers-4px
“Jeg er ansvarlig for en serviceorganisasjon med rundt 40 ansatte. Arbeidsdagene er varierte. Jeg følger opp driften, ser på hvor effektivt vi jobber og gjør en del strategisk arbeid. Det beste med min stilling, er å få lov til å gi de dyktige folkene i organisasjonen min mulighet til å utvikle seg videre. Jeg er glad i å gi folk tilbakemelding når ting går godt.”
Odd-Jan-CARE