Fishtalk Control

RETT OG SLETT SMART!

RETT OG SLETT SMART!

fishtalk-plan
FISHTALK PLAN
Fishtalk Plan sørger for optimale produksjonsplaner i henhold til dine strategier. Dette gir deg et enestående grunnlag for å ta kvalifiserte driftsrelaterte avgjørelser basert på ulike scenarier for hvert fiskeslag.
fishtalk-finance
FISHTALK FINANCE
Fishtalk Finance gjør det mulig å simulere de økonomiske konsekvensene av planlagte aktiviteter. Løsningen gir dyptgående informasjon i henhold til de biologiske planene, budsjetter og prognoser - der alt er basert på et utvalg ulike scenarier.
fishtalk-optimizer
FISHTALK OPTIMIZER
Fishtalk Optimizer bruker matematisk optimering for å lage den beste mulige slakteplanen ut fra et gitt sett med begrensninger. Planen blir beregnet i løpet av sekunder og sparer dermed planleggerne for mye tid.
fishtalk-benchmarking
FISHTALK BENCHMARKING
Fishtalk Benchmarking gir rask og enkel rangering og sammenligning mot etablerte produksjonsmål, som for eksempel vekstrate, fôrfaktor, treffrate og andre KPI-er som VF3 og sgr.
fishtalk-broodstock
FISHTALK BROODSTOCK
Fishtalk Broodstock sørger for sømløs integrering av stamfisk- og produksjonskontroll, og gir full sporbarhet over flere generasjoner. Informasjon som generisk opphav, genetiske markører og kvalitetsprøver registreres både på gruppenivå og individnivå.
fishtalk-tide
FISHTALK TIDE
Fishtalk Tide viser prognoser for tidevannsnivået time for time, samt endringer i nivået. Dette gjør det enklere å planlegge operasjoner som er avhengige av tidevannsnivå eller -strøm, som bytte av nøter og lusebehandling.
cleanerfish
FISHTALK CLEANERFISH
Fishtalk Cleanerfish sikrer full og oppdatert oversikt over lusebehandlingen. Modulen fungerer som en utvidelse av lusemodulen i Fishtalk. Sammen utgjør de et enestående verktøy for overvåking og analyse.
fishtalk-lice
FISHTALK LICE
Fishtalk Lice viser utviklingen av lus og effekten av behandling i den enkelte merden eller regionen. Fishtalk Cleanerfish gir beholdningstall for hver enkelt merd og prosenten av leppefisk i forhold til laks.
environment
FISHTALK ENVIRONMENTAL MONITORING
Fishtalk Environmetal Monitoring er en modul for håndtering av dokumenter fra miljøundersøkelser. Legg inn resultater og dokumenter fra miljøundersøkelser inn i Fishtalk. Du kan enkelt søke, legge til eller revidere dokumentene i et dokumentarkiv.
consultants
KONSULENTTJENESTER
Vår solide konsulentavdeling med dyktige fagfolk innenfor biologi og teknologi hjelper deg med å oppnå optimale resultater. Vi tilbyr alt fra spesialutviklede løsninger til bistand under oppstart av Fishtalk og spesialtilpassede kurs og rådgivning i forhold til prosessforbedring.

Vil du ha mer informasjon? Kontakt Thomas!

Portrait-Thomas
Thomas Hoff
Sales Manager Software

m. +47 99 20 66 25
thoff@akvagroup.com
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
user-manuals_blue

BRUKERMANUALER

Her finner du våre oppdaterte brukermanualer til enhver tid.