AKVA Redline Exposed:

Når kun det beste utstyret er godt nok

Når naturen gjør opprør trenger du utstyr du kan stole på. AKVA group har vært en pioner og teknologidriver i den globale havbruksnæringen i mer enn 45 år. Våre produkter er testet under ekstreme forhold over hele verden og har gjennom årene blitt stadig mer optimalisert med tanke på sikkerhet og holdbarhet.

Exposed_corrected

AKVA REDLINE

sekskantnot trans
CULMAREX-NØTER
Culmarex-nøter er utviklet av Egersund Net og Culmarex med designelementer fra Bridgestone. Nøtene sys for hånd med en veldig robust hyssing i en sekskantet maske og har blitt brukt i svært utsatte havområder i over 20 år. En forsterkning i vannlinjen gjør nettet fleksibelt og gir beskyttelse selv om merden skulle kollapse.
pls500 copy
POLAR LIFTING SYSTEM, PLS 500
PLS 500 bruker åtte vinsj-enheter på merden for å heve og senke bunnring og nett. Dette øker spenningen i nøtene og gjør merdene mer stabile - perfekt for steder med høy energi.
6 merder bokn-dt2 v5 flt web
FORTØYNINGSSYSTEMER AV EGERSUND TRADING
Vi kan tilby et innovativt fortøyningssystem som forenkler fortøyningsprosessen og forbedrer merdens strukturelle styrke. Systemet er godt egnet for utsatte steder, og sørger for at kreftene spres likt over hele anlegget.

DEDIKERT SERVICEPERSONELL

AKVA group er avhengig av entusiasmen og kunnskapen til hver person som jobber hos oss. Å ha lidenskap for hva vi gjør og å ha det gøy mens vi gjør det, er en viktig del av vår kultur. Vårt team med dyktige og dedikerte fagfolk står klar til å hjelpe deg med stort og smått i din daglige drift.
Service
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
Ordrekontor
user-manuals_blue

Brukerhåndbøker

Her finner du våre oppdaterte brukerhåndbøker til enhver tid.
Brukerhåndbøker