AKVASMART CCS FÔRINGSSYSTEM

Et pålitelig og populært fôringssystem verden over!

Akvasmart CCS er det perfekte valget for fôring av fisk. Systemet kan tilpasses alle fôringsregimer, fra høy til lav kapasitet. 
Akvasmart CCS er det perfekte valget for fôring av fisk. Systemet kan tilpasses alle fôringsregimer, fra høy til lav kapasitet. 
blue-line-headers-4px
blue-line-headers-4px
Akvasmart CCS sentralfôringsanlegg kan håndtere mer enn 40 parallelle fôringslinjer med mer enn 1.000 ulike merder/tankenheter, enten disse er sentralfôring, automater eller en kombinasjon. Alt kan betjenes fra én PC, iPad eller smarttelefon. 

All komponentene er nøye testet gjennom flere tiår for å sikre skånsom fôrhåndtering. Systemet vil fôre riktig mengde, med optimal hastighet, til riktig tid. 
Mask%20Group%206

TIL RIKTIG TIDSPUNKT, HVER GANG

TIL RIKTIG TIDSPUNKT, HVER GANG

ccs-feed-blowers
CCS BLÅSERE
Blåserne genererer transportluften til fôringsanlegget. De blir levert i kvalitetskabinetter med støydemping som gir bedre arbeidsmiljø ute på flåtene.
ccs-feed-dosers
CCS DOSERER
Dosererne sender fôret inn i luftstrømmen – opp til 192 kg/min. - med optimal pelletkvalitet. De er konstruert med tanke på å minimalisere skade på pelleten. For å møte ulike kundebehov, tilbyr vi også ulike skrue- og sluseløsninger.
flexible-feed-line-solutions
CCS VELGERVENTILER
Vi tilbyr en rekke ulike modeller med mulighet for å koble til 4 - 60 fôrslanger, tilpasset rørdimensjoner fra 32 - 110 mm (1" - 4").
css-air-control-system
LUFTMONITORERING
Regulering av lufthastigheten sørger for optimal transport av pelleten og minimerer risikoen for blokkering av fôrslanger og skade på fôret.
ccs-feed-concept
LUFTKJØLER
Kjøler transportluften i luft eller vann.
2015-cleaner-pipes
RENSEPLUGGINJEKTOR
En rensesvamp sluses inn til fôrsystemet via renseplugginjektoren og føres gjennom systemet med trykkluft. Svampen trekker til seg fôrrester og kondens for å minimere avleiringer på innsiden av rørene.

Kontakter: Nord-Norge

Jøran Strand
Sales Manager, region North
Jørn Sivertsen
Sales Manager, region North
Cato Myrstad
Sales Manager, Region Mid

Kontakter: Midt-Norge

Cato Myrstad
Sales Manager, Region Mid

Kontakter: Sør-Norge og Norden

Roar Ognedal
Regional Sales Manager, Southern Norway and Nordic countries
expand%20down

DIMENSJONSLISTE

VELG EN ANNEN KATEGORI

DEDIKERT SERVICEPERSONELL

AKVA group er avhengig av entusiasmen og kunnskapen til hver person som jobber hos oss. Å ha lidenskap for hva vi gjør og å ha det gøy mens vi gjør det, er en viktig del av vår kultur. Vårt team med dyktige og dedikerte fagfolk står klar til å hjelpe deg med stort og smått i din daglige drift.
Service
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
Ordrekontor
user-manuals_blue

brukerhåndbøker

Her finner du våre oppdaterte brukerhåndbøker til enhver tid.
Brukerhåndbøker