SyncSat markeringslys

Robust oppladbart lys for oppdrettsanlegg - med innebygget bølgegenerator som bidrar med lading på sjøen.

Hoved%20Syncsat
SyncSat markeringslys er utviklet i tett samarbeid med oppdrettere, har lang holdbarhet og er bygget for å tåle slag, bøy og vridning. Lysene tåler at avlusnings- og brønnbåter legger inntil, har lav vekt, er enkle å montere og bruker siste LED-teknologi som gir lang batteritid.

Med en batterikapasitet på seks til åtte måneders drift i kulde og mørketid får man et solid og driftssikkert lys som leverer en trygg og stabil lyskilde gjennom en lang og mørk nordisk vinter.

UNIKE EGENSKAPER

UNIKE EGENSKAPER

syncsat detalj
Lysets klokke synkroniserer med satelittklokke og kan låse seg til to forskjellige tidspulser slik at en kan synke to anlegg som ligger nær hverandre med hver sin puls for enkelt å kunne skille dem.
syncsat detalj2
SyncSat består av tre enheter: Lysenhet, batteri og rørmast. Lysenheten løsnes fra rørmasten ved å trekke ut låsesplint.
syncsat detalj3
Montasje av rørfot må gjøres med bolter av 316 rustfritt stål. Dette for å forhindre galvanisk tæring. Det kan brukes bolter på 12 og 14 mm.

Det beste og mest solide markeringslyset i bransjen!

expand%20down

Produktark

Vil du ha mer informasjon? Kontakt Øystein!

%C3%98ystein-R%C3%B8vik
Øystein Røvik
Product Sales Manager Mooring

m. +47 971 29 770
orovik@akvagroup.com

FORTØYNING

Et nyskapende koblingssystem for forankring som forenkler forankringsprosessen og forbedrer merdens strukturelle styrke ved forankring på produksjonsstedet. Alle forankringsforbindelser og komponenter er sertifisert i henhold til Norsk Standard (NS) 9415
Fortøyning
spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
Ordrekontor
user-manuals_blue

brukerhåndbøker

Her finner du våre oppdaterte brukerhåndbøker til enhver tid.
Brukerhåndbøker