Kundereferanse Hofseth Aqua AS

Hofseth Aqua er oppdrettsdelen av sjømatkonsernet Hofseth International, og har hovedkontor i Ålesund. Selskapet har kjøpt en rekke produkter av AKVA group, inkludert flåte, merder, kamera, båter, nøter og dypvannsforer.

COO Svein Flølo er strålende fornøyd med samarbeidet.
 
- Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale AKVA group videre. AKVA group er på ballen når det gjelder produktforbedring og produktutvikling, leverer riktig kvalitet til riktig tid, kvaliteten står til prisen og det er enkelt å få gode relasjoner til folk i selskapet. Når relasjonene er gode er det også enkelt å gjøre handler, sier Flølo.

Han trekker spesielt frem ett element.
 
- AKVA group har gode referansekunder. For vår del er det viktig å på forhånd kunne sjekke hvordan produkter står seg i bruk og hvordan de fungerer i praksis, og det har vist seg at AKVA group har mange godt utprøvde produkter. Spesielt flåtekundereferansene har vært gode, sier Flølo.
 
Hofseth Aqua er et helintegrert oppdrettsselskap med syv matfiskkonsesjoner, egen settefiskproduksjon, seks sjølokaliteter, eier av egne brønnbåter og eget slakteri.
 
- Vi er veldig fornøyd med produktene som er levert, både komponenter og båter, merder, nøter og innfestninger, sier Flølo.

Visste du at?

Visste du at?

spare-parts_blue

RESERVEDELER

Last ned vår reservedelskatalog eller bestill direkte ved å fylle ut skjema på siden.
Ordrekontor
user-manuals_blue

brukerhåndbøker

Her finner du våre oppdaterte brukerhåndbøker til enhver tid.
Brukerhåndbøker