AKVA group
English Spanish 
Your Aquaculture Technology and Service Partner
English Spanish 
Investor Relations

Ledende leverandør av teknologi og service til den globale havbruksbransjen

AKVA group er aktiv i alle markeder med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Spania, Island, Canada, Australia og Tyrkia. AKVA group er en unik partner som kan tilby alt fra enkle komponenter til komplette installasjoner og service til både landbaserte og merdbaserte akvakultur prosjekter. 

Selskapet har sterke og velkjente merkenavn innen oppdrett og produktlinjen spenner fra forflåter, stål- og plast merder, foringssystem, nøter, nett vaskerer, undervannslys, sensorikk, miljøsensorer, produksjons- og prosesskontrollsystemer, arbeidsbåter og resirkuleringssystemer til PE-rør etc.

Å være en samarbeidspartner til AKVA group gjør kunden i stand til å prioritere den daglige driften og øke fortjenesten, mens en pålitelig partner tar seg av de teknologiske løsningene. AKVA group kan tilby dyktige fagfolk, riktig teknologi og den rette kompetansen som skal til for å for å oppnå optimale resultater.

Worldwide

Vi utfører prosjekter over hele verden. Her er noen eksempler:
canada
Vancouver Island, BC, Canada
Wavemaster stålmerder like utenfor Vancouver Island i Canada.
roan-norway
Roan, Norge
Mer enn 260 Flåter har blitt levert verden over. Denne AC 400 ble lansert under AKVA Nor i 2012 og fôrer nå 2.3 millioner laks hver dag på Roan, nord for Trondheim.
shenzhen-china
Shenzhen, Kina
Kort avstand til de store byene som Shenzhen, Hong Kong og Guangzhou var en viktig faktor for etableringen av et stort piggvaranlegg like utenfor Senzhen.
lesotho
Lesotho, Sør i Afrika
Wavemaster Stålmerder i Lesotho, Sør i Afrika. Solgt fra Norge til Highland Trout og produsert i Chile. Disse merdene brukes til Ørretoppdrett i en oppdemmet innsjø i det sørlig Afrika, kalt Katze Dam.
saudi-arabia
Rødehavet, Saudi Arabia
Oppføringen av 8nye stamfisk tanker for Greater Amberjack vil sikre befruktede egg hele året, for en produksjon på 5000 tonn.
australia
Port Lincoln, Australia
Gjennombruddet i oppdrett av tunfisk i tanker med resirkulering ble belønnet med 2. plass i kåringen av verdens beste innovasjon i 2009 av TIME Magazine.
Hei
Er det noe jeg kan hjelpe deg med?