OM AKVA GROUP

AKVA group er tilstede i alle markeder med kontorer i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Spania, Hellas, Island, Canada, Australia og Tyrkia. Vi jobber hardt for å være en foretrukket samarbeidspartner for våre kunder og tilbyr komplette tekniske løsninger og service både innenfor sjøbasert og landbasert oppdrett.  

VÅR MISJON

VÅR MISJON

VÅRE VERDIER

KUNDEFOKUS

Vi bygger langsiktige samarbeidsforhold og kundeverdi gjennom å forstå våre kunders behov og gi våre ærlige anbefalinger.

 
the akva performance culture customer focus
 

AKVAKULTUR-KOMPETANSE

Vi utvikler kontinuerlig vår kompetanser, ferdigheter og evner, for å skape og utvikle ledende løsninger og service.the akva performance culture knowledge

PÅLITELIGHET

For å være en pålitelig samarbeidspartner, planlegger vi godt, unngår antagelser, og leverer på det vi har avtalt.the akva performance culture relability

ENTUSIASME

Entusiasme handler om å være optimistisk og inspirert av det vi gjør, at vi sammen er pionerer for en bedre fremtid.the akva performance culture enthusiasm

TIDSLINJE

AKVA group er verdens ledende leverandør av både plast- og stålmerder og har over 45 års historie. Under kan du se noen av milepælene til virksomheten.  
1974
Plastmerder
1985
Stålmerder
2006
Fusjon av Akvasmart ASA, Helgeland Plast, Wavemaster 
Chile og Wavemaster Canada til AKVA group ASA. 
Selskapet gikk på børsen.
2012
Salg av Maritech i Norge
2014
Oppkjøp av Yes Maritime AS
2016
Oppkjøp av AD Offshore. Selskapet fusjoneres med
YES Maritime til AKVA Marine Service
Oppkjøp av Sperre
2020
Oppkjøp av Newfoundland Aqua Service Ltd.
​Oppkjøp av Austevoll Rørteknikk
1980
Fôringsanlegg
2000
Fusjon av AKVA A/S, Superia Systems AS
og Aquasmart International til Akvasmart ASA
2007
Oppkjøp av Maritech Int., UNIAqua og Idema Aqua
2013
Oppkjøp av Plastsveis
2015
Oppkjøp av Aquatec Solutions A/S
2018
Oppkjøp av Egersund Net AS

ESG

Gode prinsipper for miljø, samfunnsansvar og eierstyring (ESG) er nøkkelen til AKVA group sine globale aktiviteter. AKVA group må oppfylle forventningene til interessenter som investorer, myndigheter, kunder, ansatte og leverandører.

Som leverandør av teknologi, tjenester og komplette løsninger av landbaserte og sjøbaserte akvakultursystemer, spiller AKVA group en viktig rolle i næringens bidrag til å redusere miljøpåvirkninger. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre kunders og vår egen innvirkning på bærekraft.
ESG 2021
Path%2030